кадър: , ТуитърСърбинът Новак Джокович, който бе позорно изхвърлен от US

...
кадър: , ТуитърСърбинът Новак Джокович, който бе позорно изхвърлен от US
Коментари Харесай

Новак Джокович отново удари съдия с топка в лицето

кадър: , Туитър

Сърбинът Новак Джокович, който бе позорно изхвърлен от US Open за удар с топката в лицето на една от съдийките на линия, повтори осъществяването си, този път в различен шампионат за Големия шлем – Roland Garros.

Водачът в международната класация, който настървено преследва първа победа в Париж, нацели още веднъж с топката в лицето различен арбитър при несполучлив опит да избави и отиграе удар, насочен от противника му Карен Хачанов.

Този път целта бе седнала на стол при мрежата вдясно от Джокович, топката я уцели сред скулата и лявото слепоочие. За разлика от американската си колежка, новата жертва на Ноле не падна на земята, а просто постави ръка на удареното място, стисна зъби и одобри извиненията на сърбина, като мачът продължи.

Инцидентът не докара до нови дисциплинарни наказания, а Ноле прегази безмилостно Хачанов в 3 сета – 6-4, 6-3, 6-3, като отиде на 1/4-финала без изгубен сет.

Френските медии обаче бързо се сетиха да напомнят следващо противоречиво изявление на Ноле от събота тъкмо по тематиката за съдиите в тениса. Сърбинът предложи те да бъдат изцяло сменени с електроника: „ Технологиите са толкоз напреднали през днешния ден, че не виждам за какво да разчитаме на тях (на съдиите). Не виждам за какво на шампионатите в целия свят да не се употребява технологията. Вие може ли да ми кажете дали има някаква друга причина, с изключение на традицията в този спорт, поради която би трябвало да оставим съдиите? “

Пренебрежителното му отношение към лайнсмените, които, около любовта си към играта, заработват в допълнение някоя и друга отплата в шампионатите, несъмнено го трансформира в техен зложелател №1.

Междувременно в. „ Екип “ заяви, че полицията е почнала следствие за подозрителен женски мач на двойки в първия кръг на Roland Garros поради регистриран внезапен скок на парични залози в букмейкърските къщи във втория гейм на първия сет./ Kanal 3

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР